Leena Oksanen

Bedrijfsmassage

Shiatsu Stoelmassage
Het is belangrijk om af en toe eens lekker te kunnen ontspannen. Een moment van aandacht voor jezelf. Dat is wat een stoelmassage biedt. Na de massage voel je je ontspannen en verfrist. Een opkikker voor lichaam en geest!

Wat is het?
De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse shiatsu-massage (vingerdruk). Het is een massagetechniek waarbij met behulp van manuele technieken drukpunten gestimuleerd worden. De massage werkt op de energiebanen die door het gehele lichaam lopen. De behandeling wordt uitgevoerd met duimen en vingers maar ook met handpalmen, onderarmen en ellebogen. Het doel is dat energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam weer kan herstellen.

Hoe werkt het?
Je neemt plaats op de speciaal ontwikkelde ergonomische stoel die zorgt voor een ontspannen houding. Je houdt je kleren gewoon aan. Nek, schouder, rug, armen, handen en hoofd worden gemasseerd. De aanraking is diep en ontspannend. De behandeling duurt 20 minuten. Een regelmatige stoelmassage behandeling leidt tot bewustwording van je lichaamshouding. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans.

Iedere massage is maatwerk
De masseurs en therapeuten van Shiatsumassage Leena Oksanen hebben hart voor de zaak. Onze jarenlange ervaring is voelbaar in de behandeling. We beschikken over kennis en ervaring om goed in te kunnen spelen op jouw specifieke vraag en behoefte.
Shiatsu-massage werkt preventief tegen veel voorkomende klachten. Stress, nek, arm- en schouderklachten, hoofdpijn, lage rugklachten en andere werk gerelateerde klachten kunnen goed met stoelmassage behandeld worden. Door de gerichte behandeling kunnen de klachten stabiliseren, verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Shiatsu stoelmassages op regelmatige basis geeft de volgende effecten:

  • Het werk preventief en vermindert diverse lichamelijke klachten
  • Betere concentratie en resultaten in het werk;
  • Na een massage heb je een ontspannen gevoel
  • Het is een rustpunt in een drukke werkweek

Voor wie?
Stoelmassage is voor vrijwel iedereen geschikt.

In bepaalde situaties wordt een behandeling afgeraden:
Gedurende de eerste 20 weken van een zwangerschap of als je zwanger wilt worden;
Als je koorts hebt of ziek bent;
Let op: Bespreek medische klachten altijd vooraf met de masseur!

Stoelmassages en de werkkostenregeling
De belastingdienst ondersteunt bedrijven om gebruik te maken van stoelmassages op de werkplek. Indien uw bedrijf is voorzien van een arboplan kunnen stoelmassages daarbij opgenomen worden. Voor meer informatie neem contact op met uw belastingadviseur.

Tarieven