Leena Oksanen

Bedrijfsmassage

Shiatsu stoelmassage is een therapeutische massagetechniek waarbij met behulp van manuele technieken de energiebanen (meridianen) en de drukpunten in het lichaam gestimuleerd worden. De blokkades worden opgegeven en de energie in het lichaam gaat weer stromen. Tijdens de massage zit de behandelde persoon op een speciaal ergonomisch vormgegeven stoel. De stoelmassages worden vaak op de werkplek tussen de werkuren plaatsgevonden. Hiervoor hoeft de cliënt zich niet omkleden. Gedurende de massage worden hoofd, nek, schouders, armen, handen, heupen, rug en soms benen behandeld. De behandeling duurt van 20 tot 30 minuten. Bij iedere behandeling hou ik rekening mee met persoonlijke wensen en eventuele klachten. De frequentie van de massages is meestal een keer in de week of om de week om de meeste voelbare effecten te kunnen bereiken.

Shiatsu stoelmassages op regelmatige basis geeft de volgende effecten:
•  werkt preventief, voorkomt ziekteverzuim;
•  vermindert stress- en muisarmklachten;
•  betere concentratie en resultaten in het werk;
•  ontspannen gevoel tijdens het werk.

Shiatsu stoelmassage leidt tot bewustwording van de eigen werk- en lichaamshouding. Ter ondersteuning zal ik waar nodig mensen adviseren over gerichte lichaamsoefeningen die het herstelproces bevorderen.

Gratis proefmassages
Wilt u een afspraak maken voor gratis proefmassage voor uw bedrijf. Er kunnen daarbij 6 mensen een stoelmassage ontvangen. Na afloop informeer ik u over de mogelijkheden en wat de stoelmassages voor uw bedrijf kan betekenen.

De overheid ondersteunt bedrijven om gebruik te maken van stoelmassages op de werkplek. Zij doet dat middels twee fiscale mogelijkheden. De kosten van stoelmassage kunnen volledig als bedrijfskosten gezien worden en bovendien kan het BTW bedrag verrekend worden. Indien uw  bedrijf is voorzien van een arboplan kunnen stoelmassages daarbij opgenomen worden. Als er geen eigen bijdrage wordt gevraagd, hoeft er geen loonbelasting betaald te worden. Voor meer informatie neem contact op met uw belastingadviseur.

Tarieven