Leena Oksanen

Bedrijfsyoga

Stoelyoga

Stoelyoga, een laagdrempelige yogavorm is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, lenigheid of conditie. Stoelyoga les bestaat uit het uitvoeren van rustige yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een veel verschillende soorten stoelen; klapstoel, bureaustoel of bijvoorbeeld op een kruk.

Het respecteren van uw eigen mogelijkheden staat centraal en het leren omgaan met eventuele beperkingen. Ontspannen en genieten staan voorop tijdens de stoelyoga lessen.  De lichamelijke en geestelijke gezondheid zal vooruit gaan bij regelmatige beoefening. De yoga oefeningen op stoel zorgen voor meer vitaliteit en betere lichaamshouding.  Medewerkers voelen zich meer ontspannen en kunnen beter concentreren op hun werk.

Hoe ziet een stoelyoga les eruit?

Een stoelyogales bestaat meestal uit concentratie – en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, kracht versterkende oefeningen en acupressuur-oftewel zelfmassage oefeningen. De stoelyoga kan zittend en/of staand geoefend worden. De lessen zijn met name geschikt voor werknemers met een zittend beroep.

Ik verzorg op maat yogalessen en workshops voor grote en kleine groepen bij bedrijven.  Bent u geïnteresseerd in stoelyoga lessen voor uw medewerkers en wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met mij op.