Leena Oksanen

Dag retraite Do-In Yoga en Meditatie 18 september 2022

Rust, ontspanning en inspiratie

Vanuit het geborgen samenzijn je mogen overgeven aan een verstilde energie en het beoefenen van Do-In Yoga, Yoga Nidra & meditatie. Naast de beoefening zullen we de wijsheid van de vijf elementenleer met je delen, waardoor je geïnspireerd de aankomende herfst tegemoet zult treden. We verenigen lichaam en geest, zowel in de beoefening als in de woorden die we delen. Een dag als geschenk aan jezelf.

Wat gaan we doen

Op deze dag strekken en kloppen we de energiebanen en nemen we houdingen aan die het lichaam gerichte ondersteuning bieden voor in de herfstperiode. En vanuit de vijf elementenleer gezien gaan we met name werken met het element Metaal en dat verder uitwerken; het in jezelf tot afronding mogen komen, de energie van het loslaten. Loslaten wat jou niet meer dient. Het jezelf mogen toevertrouwen aan de ontvangende kracht van de aarde. Er is ook ruimte om een kleine stiltewandeling te maken door het mooie bosgebied waar we die dag verblijven.

In de middagpauze genieten we van heerlijk pure lunchgerechten verzorgd door ‘Centrum de Poort’, de locatie waar we verblijven. Gedurende de dag delen we inspirerende woorden en ronden we in de middag af met Yoga Nidra. Ervaring met Yoga is niet nodig; het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen. En door de dag heen zijn er verschillende momenten om te delen, jezelf te laten horen en zien en/of vragen te stellen. Het wordt een mooie dag om alle herfstkleuren van jouw mooie Zijn te herinneren en beleven. Kortom; een héérlijke dag voor jou alleen om te kunnen ontspannen.

Leena en Bärbel

Wij, Leena en Bärbel, leiden je door de dag heen. Beiden zijn we Do-in Yoga docente en geven op verschillende locaties les en zijn werkzaam in onze eigen praktijk. Voor meer informatie over onze werkzaamheden; neem gerust een kijkje hier op de website of op de website van Leena:

https://www.zijn-in-je-element.nl

Centrum de Poort

De dagretraite start om 10.00 uur en om 16.30 uur ronden we met elkaar af. Weet dat je van harte welkom bent op deze mooie dag in de verstilde ruimte bij ‘Centrum de Poort’. Dit centrum bevindt zich vlakbij het zweefvliegveld aan de rand van het prachtige bosgebied ‘Heumensoord’.

Het adres is:

Biesseltsebaan 34
6561 KC Groesbeek
Telefoon: 024 – 397 1204

https://www.depoort.org

De kosten en opgeven voor deze dag

De prijs van deze retraitedag is 85 euro. inclusief uitgebreide lunch.

Voor het opgeven voor deze dag en/of vragen over de lunch, het doorgeven van mogelijke allergieën, neem gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vind je op onze websites. Bij aanmelding voor de retraitedag ontvang je een mail met oa de algemene voorwaarden en verdere gegevens over de betaling.

Leena en Bärbel